Jalapeño Pepers

De Jalapeño pepers worden vaak gebruikt in de Mexicaanse keuken, maar er is een toename in gebruik over de hele wereld. Dit product is goed houdbaarheid en kan in verschillende recepten gebruikt worden. Een gevulde gefrituurde Jalapeño met kaas vinden we heerlijk om een snack van te maken, maar we garneren ook Jalapeño ringen op een gerecht!


   
   
Jalapeno groen/rood

Informatie*

Code
PE17-1163
Kleur
groen/rood
Vorm
punt
Vruchtgrootte
7.5 x 3 cm
Vruchtgewicht
30 gram
Capsaicin
Mild
Resistentie
geen
Productie
20-25 kg/m2
Scoville hitte eenheden
2,500-8,000 SCU

*) Gebaseerd op Noord-West Europees klimaat

Neem contact op met onze specialisten, om de Jalapeño peper zaden te bestellen of als u meer informatie wilt ontvangen.
Wij helpen u graag: sales@eminentseeds.nl

Teeltadvies

De Jalapeño pepers kunnen wereldwijd groeien in verwarmde en niet-verwarmde kassen. Onze rassen zijn speciaal geselecteerd om in donkere periodes / lente te starten met de teelt en hebben een sterke zetting. Naast de beschermde gewassen, laten onze rassen ook positieve resultaten zien in het open veld.
Deze Jalapeño rassen vertonen niet de karakteristieke scheuren en zelfs bij oogst van rode vruchten is de deze glad. Hierom is dit ras zeer geschikt voor zowel groen als rood oogst. We raden om om 3,3 planten per m² te planten en te snoeien tot 3 stelen per plant. Omdat de zijscheuten minder krachtig groeien, is minder energie nodig om dit ras te telen. PE17-1163 is krachtiger en regelmatiger, maar het vruchtgewicht is iets lager.